Medisch centrum

Ortho Medica heeft zijn dienstverlening reeds geruime tijd uitgebreid met de expertise van 3 dokters-specialisten, een orthopedisch schoenmaker, een podologe, en een medische pedicure. Zij zijn telkens op afspraak aanwezig. Patiënten kunnen hun consulten voor orthopedische, traumatische en vasculaire en abdominale problemen nu laten aansluiten met maatopnames of pasbeurten voor bandages, prothesen, orthesen en steunzolen bij de orthopedische techniekers en met (diabetische) voetverzorging bij de podologe. Het nieuwe concept optimaliseert alvast de communicatie tussen dokter-patiënt-orthopedisch zorgverstrekker en is een enorme tijdswinst voor de patiënten.

Heeft u specifieke vragen?

Het principe van de combi-consult

Met dit multidisciplinaire medisch centrum spelen wij in op de groeiende vergrijzing en de vraag naar vlotte zorgverlening “Patiënten willen geen lange wachttijden én ze willen -in eigen streek- een makkelijk bereikbare en toegankelijke locatie voor zowel medische consultaties met dokters-specialisten als aansluitende, technische afspraken met orthopedisch zorgverstrekker en podologen.” Medisch centrum Geraardsbergen vormt het centrale aanspreekpunt. Er is een ruime gratis parking voorzien en de toegangsdeuren zijn vlak zonder trappen. Ook met het openbaar vervoer zijn wij gemakkelijk te bereiken. 

Patiënten kunnen dan wel een combi-consult aanvragen bij de aan het medisch centrum verbonden specialisten en technici, maar ze zijn nooit verplicht tot een exclusief combi-consult. Je kan in het medisch centrum dus ook terecht voor louter individuele orthopedische, traumatische en vasculaire en abdominale problemen bij de specialisten.
De specialiteiten van de orthopedisch chirurgen zijn: traumatologie, kinder-orthopedie, endoscopische ingrepen, sportletsels, knie- en heupprotesiologie. Je kan tevens terecht voor vasculaire- en abdominale chirurgie en nazorg voor het obesitas centrum. Onze vaatchirurg consulteert samen met de erkende podologe zodat diabeten multidisciplinair geëvalueerd kunnen worden door vaatchirurg, podologe en orthopedisch zorgverstrekker.

Elke patiënt kan echter ook perfect vasthouden aan zijn eigen specialist en zich in het medisch centrum een prothese of bandage laten aanmeten aan dezelfde (na)service als voor een combi-consult. Neem gerust eens een kijkje op:
www.mcgeraardsbergen.be

Evenementen

Reva-beurs

19/05/2022 - 21/05/2022

Flanders Expo

Autonomies

05/05/2022 - 07/05/2022

Namur Expo

Kangoeroebeurs

11/03/22 - 12/03/22

Waregem Expo

Klaar om je te helpen

Ortho Medica Geraardsbergen

Astridlaan 112 -114
9500 Geraardsbergen
Tel: 054/41 45 48
E-mail: info@orthomedica.be

Ortho Medica 
Herne

Kapellestraat 61/A
1540 Herne
Tel: 0478/32 77 70
Op afspraak

Combi-consult medisch centrum

Consultatie specialist / zorgverstrekker
Astridlaan 112 -114
9500 Geraardsbergen
mcgeraardsbergen.be

Medisch centrum Don Bosco Halle

Lenniksesteenweg 59/01
1500 Halle
Tel: 02 360 25 05
Afspraken: mcdb.be